Контакти

За проекта Новини

ЕКАТЕРИНА

ж.к Сухата река, ул. Екатерина Симидчийска- 3

Брокер: Божана Стефанова, 0884040477


Етаж 1

3 свободни

Виж свободните имоти

Етаж 2

3 свободни

Виж свободните имоти

Етаж 3

2 свободни

Виж свободните имоти

Етаж 4

2 свободни

Виж свободните имоти

Етаж 5

Няма свободни

Етаж 6

Няма свободни

Етаж 7

2 свободни

Виж свободните имоти

Етаж 8

1 свободни

Виж свободните имоти


Филтрирай резултатите:
Тип имот
АтелиеМазеСтудиоГаражМагазинАпартамент
Площ
Стаи
Цена
Сортирай по:
Етаж
Площ Цена Стаи