Контакти

Свободни имоти Новини

ПЛИСКА

Новоизграждащ се жилищен комплекс.

ул. Крум Кюлявков

Брокер: арх. Мая Софрониева, 0889550443

Конструктив България представя на вашето внимание жилищен комплекс „ПЛИСКА“ в жк. Дианабад.  БЕЗ КОМИСИОН за купувача!  

Прочети повече
2

Свободни

Имоти

Часове за оглед

Пон. - Петък (09:30 - 17:30)

без допълнително записване

Попитайте за сградата

Изпрати запитване за:

ПЛИСКА

Жилищен комплекс „ПЛИСКА“

Затвореният комплекс с богато озеленен вътрешен двор се намира в един от предпочитаните за живеене столични квартали- жк. „Дианабад“. Предимствата на средата включват спокойствие, високо ниво на сигурност, липса на транзитен трафик и линии на масов градски транспорт във вътрешнокварталните пространства, близост до спортни обекти и множество изградени детски площадки, учебни заведения и детски градини, търговски център. Най- голямото преимущество на територията в комуникационно отношение е наличието на метростанция в непосредствена близост. Като проектант и ексклузивен представител на инвеститора, предлагаме слънчеви двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с функционални разпределения. Доказан строител с дългогодишен опит в изграждането на подобен тип обекти, високо качество на вложените строителни материали. Към апартаментите има възможност за закупуване на подземен гараж, както и на складово помещение на партер. Предлага се възможност за съгласуване на индивидуални планове на плащане, отговарящи на възможностите и нуждите на купувача.  

Предимства

Конструкция

Прочети повече

Монолитна стоманобетонова конструкция, състояща се от вертикални носещи елементи - колони и шайби, хоризонтални носещи елементи - безгредови плочи.

Електрическа инсталация

Прочети повече

Електрическа инсталация силно-толкова - Изграждане на трфопост, с монтирането на главно електромерно табло/ ГЕТ, с монтиран електромер за всеки самостоятелен обект. Гаражи-  към общ електромер с контролни електромери към всеки гараж.  Електрическа инсталация слабо-токова- Домофонна и звънчева инсталация. Инсталация за присъединяване към интернет доставчик с обща разпределителна кутия с извод към всеки обект. Видеодомофон.

Фасада

Прочети повече

Система от ексапандиран (EPS) и екструдиран (XPS)  пенополистирол до 12 см. и фасадно покритие от силикатна мазилка и клинкерна облицовка.

Дворно пространство

Прочети повече

Богато озеленяване вътрешно дворно пространство по одобрен ланшафтен проект.

Асансьор

Прочети повече

Електически асансьор с кабина за 8 лица, без машинно помещение, с автоматични врати.

Отопление

Прочети повече

Чрез присъединяване към Топлофикация, с изградена и оборудвана абонатна станция.

Хидроизолация

Прочети повече

По сутерен, покрив и покривни тераси полагане на хидроизолационни системи на битумна основа- KOSTER- немски производител на висококачествени хидроизолационни продукти и системи.

Климатизация и вентилация

Прочети повече

Предвижда се принудителна вентилация за гаражите. Естествена вентилация е осигурена от прозорците в общите части- партер.

Водопровод и канализация

Прочети повече

Водопроводна система от полипропиленови тръби за студена вода и полипропиленоеи тръби с алуминиева вложка за топла вода, съгласно одобрен инвестиционен проект. Всеки самостоятелен обект притежава монтиран собствен водомер за топла и студена вода.  Канализационна система - от PVC тръби. За мокрите помещения се монтират подови сифони, съгласно одобрен инвестиционен проект.

Дограма

Прочети повече

PVC дограма REHAU с петкамерен профил и стандартен стъклопакет. За общите части- алуминиева дограма.

Хидроизолация

Прочети повече

За надземните хоризонтални части, намиращи се под озеленени площи са положени битумни хидроизолации, устойчиви на коренови системи. За наклонените покривни порърхности са предписани битумни керемиди. 

Ние сме близо до всичко.

Архитектите от Конструктив България продават имоти директно от Инвеститор / Строител.

Детски градини и училища

Спортни обекти

Ресторант

Супермаркет

Метростанция

Парк

Болница

Банка

Културни обекти

Наблизо можете да видите

Наблизо можете да чуете


Последвайте ни във Facebook

Искате да живеете тук ?

Свободни имоти