Контакти

Свободни имоти Новини

ТЕРА ЕСТЕТИКА


На крачка от природата!

жк. Бояна, ул. Брезите 22

Брокер: арх. Мая Софрониева, 0889550443

КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ– проектира и продава ексклузивно БЕЗ КОМИСИОН към крайният клиент, най-новия и луксозен жилищен комплекс в кв. Бояна -  TERRA ESTETICA. Обявените цени са - без ДДС.

Прочети повече
9

Свободни

Имоти

Часове за оглед

Пон. - Петък (09:30 - 17:00)

без допълнително записване

Попитайте за сградата

Изпрати запитване за:

ТЕРА ЕСТЕТИКА

Модерен жилищен комплекс

Модерен жилищен комплекс, състоящ се от три отделни сгради в общ двор – комплекс от затворен тип. Терена е с голяма денивелация, която дава възможност за разкриване на уникална панорамна гледка към София дори от партерните апартаменти на всяка една от сградите. Във вътрешният двор ще бъдат изградени басейн, детска площадка и много зелени площи. Към партерните апартаменти има индивидуални дворни пространства, които са обособени и се ползват само от съответният апартамент. Проекта цели запазване в максимален степен на съществуващото озеленяване, създаване на екологична природна среда, подходяща за семейства с деца. Предимствата на комплекса: Престижен квартал с отлично качество на живот. Спокойствие, тишина и чист въздух. Високо ниво на сигурност. Липсва на транзитен трафик. Но не и на последно място бърз и удобен достъп до центъра на София.

Предимства

Хидроизолация

Прочети повече

Високо качествени немски хидроизолации KÖSTER. KÖSTER BAUCHEMIE AG водещ световен лидер, специализиращ в разработването и производството на висококачествени хидроизолационни продукти и системи. Днес, KÖSTER  образува група от повече от 20 компании в света, действащи в повече от 50 държави.

Фасада

Прочети повече

Зидарии от тухли Porotherm на Винербергер, с вентилируема фасадна система с каменна облицовка и топлоизолоция от минерална вата. Винербергер е най-големият производител на керамични тела в Европа. Дейността на Винербергер обхваща всички процеси от добива на глина, производство, сертифициране на продукцията, до търговията и технически консултации. Чрез висококачествените системи за стени, покриви, фасади и настилки представя на своите клиенти ориентирани в бъдещето решения.

Конструкция

Прочети повече

Монолитна стоманобетонова конструкция, осигурена до девета степен на земетръс, съгласно последните нормативни уредби за сеизмична осигуреност. Максимално светла височина на жилищните помещения - от 2.80 м. до 2.90 м.

Звукоизолация и акустика

Прочети повече

Керамичните тела Porotherm са с най-добрите звукоизолационни и топлоизолационни качества от всички керамични тела, които се предлагат на строителния пазар. Също така за сградите е проектирана допълнителна звукоизолация за постигане високият комфорт на обитаване.

Отопление

Прочети повече

Изграждане на инсталация за подово отопление с газов котел. Подовото отопление създава най-добър комфорт за жилищна среда.

Водопровод и канализация

Прочети повече

Водопроводна система от полипропиленови тръби, съгласно одобрен инвестиционен проект. Канализационна система от PVC тръби, съгласно одобрен инвестиционен проект.

Дворно пространство

Прочети повече

Богато озеленено вътрешно дворно пространство. Максимално запазване на съществуващата висока растителност. Обособени кътове за релаксация  и отдих, детска площадка и басейн за жителите на комплекса. Дворните пространства са решени с внимание към детайла.

Електрическа инсталация

Прочети повече

Изградена силнотолкова и слаботокова инсталация за всеки обект. Индивидуална възможност за присъединяване към интернет доставчик. Видео домофонна и звънчева инсталация за всяко жилище.

Климатизация и вентилация

Прочети повече

Специална вентилационна система за доставяне на пресен въздух в дневните помещения. За баните са предвидени стандартна вентилация от PVC траби. Проектирани специални места за климатици към всеки обект.

Достъп и сигурност

Прочети повече

За комплекса е предвиден контрол на достъп за всяка сграда и вътрешно дворното пространство.

Асансьор

Прочети повече

Schindler Holding AG е Швейцарска компания, която е на първо място в Света по производство на ескалатори и асанцьори. Началото на швейцарския гигант е положено в 1874 г. от Роберт Шиндлер в Люцерн.          

Дограма

Прочети повече

PVC дограма KÖMMERLING е водещ доставчик на немски профили за врати и прозорци, както в Европа така и в Африка и Азия. Kommerling предлага многообразие от висококачествени пластмасови профили, което допринася за бързото развитие на марката и налагането и на пазара на дограми. От дълги години марката залага на своята система „Greenline” , която се отказва от влагането на олово във своите изделия, това откроява профилите като екологично чисти.              

Ние сме близо до всичко.

Архитектите от Конструктив България продават имоти директно от Инвеститор / Строител.

Детски градини и училища

Спортни обекти

Ресторант

Супермаркет

Парк

Болница

Банка

Наблизо можете да видите

Наблизо можете да чуете


Последвайте ни във Facebook

Видео презентация

Искате да живеете тук ?

Свободни имоти