Контакти

Свободни имоти Новини

ТЕРА ЕСТЕТИКА


На крачка от природата!

жк. Бояна, ул. Брезите 22

Брокер: Божана Стефанова, 0884040477

КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ– проектира и продава ексклузивно БЕЗ КОМИСИОН най-новия и луксозен жилищен комплекс TERRA ESTETICA. Обявените цени в комплекса са БЕЗ ДДС.

Прочети повече
10

Свободни

Имоти

Часове за оглед

Пон. - Петък (09:30 - 17:30)

с допълнително записване

Попитайте за сградата

Изпрати запитване за:

ТЕРА ЕСТЕТИКА

Модерен жилищен комплекс

КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ– проектира и продава ексклузивно БЕЗ КОМИСИОН най-новия и луксозен жилищен комплекс TERRA ESTETICA. Жилищният комплекс е от затворен тип, състоящ се от три отделни сгради. Разположението на жилищните сгради ще бъде на склон, който дава уникална панорамна гледка към София. В комплекса ще бъдат изградени басейн, детски площадки и много зелени площи. Към повечето апартаменти има индивидуални дворни пространства или големи панорамни тераси. Запазване в максимална степен на съществуващото озеленяване. Предимствата на сградата включват спокойствие, високо ниво на сигурност, липса на транзитен трафик.  

Предимства

Хидроизолация

Прочети повече

Хидроизолационни мембрани на Koster, водещ световен лидер в производството на хидроизолационни системи. KÖSTER BAUCHEMIE AG специализира в разработването и производството на висококачествени хидроизолационни продукти и системи. Днес, КЬОСТЕР образува група от повече от 20 компании в света, действащи в повече от 50 държави.

Фасада

Прочети повече

Зидарии от тухли Porotherm на  Винербергер, световният лидер в производството на керамични тела. Вентилируема фасадна система с каменна облицовка и топлоизолоция от минерална вата.Винербергер е най-големият производител на керемиди в Европа със своите над 200 завода в 30 държави. Дейността на Винербергер обхваща всички процеси от добива на глина, производство, сертифициране на продукцията, до търговията и технически консултации. Чрез висококачествените системи за стени, покриви, фасади и настилки доставя на своите клиенти ориентирани към бъдещето решения от строителни материали с убедителни качества.

Конструкция

Прочети повече

Монолитна стоманобетонова конструкция, състояща се от ветрикални носещи елементи (колони и шайби) и хоризонтални носещи елементи ( плочи и греди). Сградите са проектирани на обща фундаментна плоча по одобрен конструктивен проект. Максимално светла височина на жилищните помещения от 2.80 м. до 2.90 м.

Звукоизолация и акустика

Прочети повече

За сградите е проектирана цялостна звукоизолационна система за постигане високият комфорт на обитаване.

Отопление

Прочети повече

Изграждане на инсталация за подово отопление с газов котел. Подовото отопление създава най-добър комфорт за жилищна среда.

Водопровод и канализация

Прочети повече

Водопровеодна система от полипропиленови траби, съгласно одобрен инвестиционен проект. Канализационна система от PVC тръби, съгласно одобрен инвестиционен проек.

Дворно пространство

Прочети повече

Богато озеленено вътрешно дворно пространство. Максимално запазване на съществуващата висока растителност. Обособени кътове за релаксация  и отдих, детска площадка и басейн за жителите на комплекса. Дворните пространства са решени с внимание към детайла.

Електрическа инсталация

Прочети повече

Изградена силнотолкова и слаботокова инсталация за всеки обект. Индивидуална възможност за присъединяване към интернет доставчик. Видео домофонна и звънчева инсталация за всяко жилище.

Климатизация и вентилация

Прочети повече

Специална вентилационна система за доставяне на пресен въздух в дневните помещения. За баните са предвидени стандартна вентилация от PVC траби. Проектирани специални места за климатици към всеки обект.

Достъп и сигурност

Прочети повече

За комплекса е предвиден контрол на достъп за всяка сграда и вътрешно дворното пространство.

Асансьор

Прочети повече

Schindler Holding AG е Швейцарска компания, която е на първо място в Света по производство на ескалатори и асанцьори. Началото на швейцарския гигант е положено в 1874 г. от Роберт Шиндлер в Люцерн.          

Дограма

Прочети повече

PVC дограма KÖMMERLING е водещ доставчик на немски профили за врати и прозорци, както в Европа така и в Африка и Азия. Kommerling предлага многообразие от висококачествени пластмасови профили, което допринася за бързото развитие на марката и налагането и на пазара на дограми. От дълги години марката залага на своята система „Greenline” , която се отказва от влагането на олово във своите изделия, това откроява профилите като екологично чисти.              

Ние сме близо до всичко.

Архитектите от Конструктив България продават имоти директно от Инвеститор / Строител.

Детски градини и училища

Спортни обекти

Ресторант

Супермаркет

Парк

Болница

Банка

Наблизо можете да видите

Наблизо можете да чуете


Последвайте ни във Facebook

Видео презентация

Искате да живеете тук ?

Свободни имоти